Cicatrice veche după intervenție chirurgicală

Nourisil MD este un tratament pentru cicatrici vechi și cicatrici noi. În acest exemplu, o cicatrice veche rămasă în urma unei intervenții chirurgicale pe spate, a fost tratată cu gel pentru cicatrici Nourisil MD.

Înainte de utilizarea Nourisil™ MDDupă utilizarea Nourisil™ MD

Cicatrice facială

Tratamentul pentru cicatrici Nourisil™ se usucă extrem de rapid și lasă o senzație plăcută, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea pe cicatricile faciale. Machiajul sau protectia solara pot fi folosite la scurt timp dupa aplicare. În aceste imagini putem vedea diferența tratamentului pentru cicatrici Nourisil™ pe o cicatrice facială, după câteva săptămâni de aplicare de două ori pe zi.

Înainte de utilizarea Nourisil™ MDDupă utilizarea Nourisil™ MD

Cicatrice cezariană

Nașterile prin cezariană în România au depășit 50% în spitalele de stat și 80% în cele private. Cicatricile rămase în urma nașterii prin cezariana pot fi dureroase, inconfortabile și inestetice, iar cercetările sugerează că multe femei suferă de probleme de încredere după cezariană. Nourisil™ MD poate ajuta la vindecarea cicatricilor rămase după cezariană, deoarece netezește, aplatizează și estompează cicatricile după intervenția chirurgicală, așa cum se poate observa în aceste imagini ale unei cicatrici de cezariană după aproximativ o lună de utilizare.

Înainte de utilizarea Nourisil™ MDDupă utilizarea Nourisil™ MD

Cicatrice rămasă în urma mușcăturii unui câine

Pacientul a suferit o cicatrice cu aspect urât după ce a fost mușcat de mână de un câine. Nu numai că cicatricea mușcăturii de câine era inestetică, dar era o cicatrice extrem de dureroasă și incomodă, făcând sarcinile zilnice dificile. După ce a folosit tratamentul pentru cicatrici Nourisil™ MD timp de câteva săptămâni, pacientul a văzut îmbunătățiri semnificative, iar acum cicatricea mușcăturii de câine abia este vizibilă.

Înainte de utilizarea Nourisil™ MDDupă utilizarea Nourisil™ MD